CARLANIA CELLER som una família de Barberà de la Conca, que treballem i vivim al poble.

L’agricultura i la elaboració de vi ens ha ajudat a donar continuïtat al cultiu de les terres familiars.

L’any 2007, després d’uns anys cultivant la terra, venent el raïm a la cooperativa agrícola de Barberà i havent fet alguna prova casolana d’elaboració de vi, tenim l’oportunitat de formar part del Viver de Celleristes de Barberà de la Conca. Una iniciativa pionera al país, un projecte que combina tradició i futur, i que ens ajuda a endinsar-nos de ple en el món del vi.

A finals del 2009 fem un pas en el nostre projecte de futur i construïm un petit celler al mateix poble, comença una nova etapa, un nou repte.

Les nostres vinyes, que estan certificades i reconegudes per al CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), estan situades entre 400 i 500 metres d’altitud i donen uns fruits frescos i peculiars. Són finques aïllades i cadascuna té les seves singularitats.

L’agricultura biodinàmica que practiquem, ens ha ajudat a unir els nostres sentiments amb la terra i a comprendre que el vi ha de ser sincer amb les seves particularitat que el fan únic.

Una altra de les nostres raons de ser com som és el TREPAT, la varietat autòctona de la nostra terra amb la que ens identifiquem. Des dels nostres inicis hem apostat per aquesta varietat, considerem important perseverar i promocionar les varietats pròpies de la terra que cultivem. Així doncs, tots els vins de CARLANIA CELLER estan elaborats, en part, o en la seva totalitat amb aquest raïm.

Els nostres vins són raïms fermentats, no hi afegim llevats, ni enzims ni durant la vinificació ni en el procés d’envelliment. No filtrem ni clarifiquem els nostres vins. Les ampolles poden presentar una mica de sediment natural i/o Co2. Són vins vius i cada ampolla és única i diferent a les altres. Són vins saludables

Intentem transmetre aquests valors, aquesta autenticitat, les il·lusions, l’esforç, part de nosaltres, de les nostres vides, en els nostres vins.

Oferim visites guiades, tasts i altres opcions turistiques. Contacteu amb nosaltres a traves de la web o al telefon.

Polígon 23, Parcel·la 93, 43422 Barberà de la Conca

 info@carlania.com

 651 179 308