Casa de Poble Independent amb 6 places que utilitzada com a campament base us permet, degut a la seva estratègica situació, descobrir una comarca medieval amb els seus vins D.O. (La Conca de Barberà) i visitar les joies culturals i paisagístiques de la ruta dels monestirs del Cister Català.

Tossal del Maig és el nom d’un petit turonet situat a la banda del sol naixent del poble de Barberà de la Conca (400hab.).
En aquest punt hem restaurat aquesta petita casa rural (6 places) i la hem provist de totes les comoditats perquè els nostres clients es trobin com a la seva segona residència.

Esplèndides sortides i postes de sol des de la terrassa, i romàntiques vetllades a la vora de la llar de foc.Ens agrada desviure’ns pels nostres hostes:

  • La casa és per a vosaltres sols (nosaltres tenim la nostra)
  • Les rutes del Tossal (a peu o en vehicle) que hem confeccionat us ajudaran a conèixer la nostra comarca (sempre podeu comptar amb la nostra assistència per fer les de a peu)
  • Com que ens agrada molt menjar i beure hem fet per a vosaltres una selecció dels millors restaurants (qualitat/preu) i dels millors vins de la zona

I tot això per només 100€ per nit.

http://www.tossaldelmaig.com/es/inici.html